Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trogir Pozar - Split (& Trogir), Croatia - Baskey Travelogues - Zasad nema saznanja što je uzrokovalo požar iako se neslužbeno sumnja na dotrajale električne instalacije.

Trogir Pozar - Split (& Trogir), Croatia - Baskey Travelogues - Zasad nema saznanja što je uzrokovalo požar iako se neslužbeno sumnja na dotrajale električne instalacije.. Ono što je dobro je da nema ozlijeđenih vatrogasaca. Zaustavljeno je širenje požara s južne strane i vatra više ne. Istovremeno su izbila dva požara u splitu i jedan. 'slijedi najgore, gasit će pješaci s naprtnjačama'. Na terenu je preko 160 vatrogasaca, 50 vatrogasnih vozila te više kanadera, helikoptera i air tractora.

Velika je površina, kako okrene vjetar tako plane i mi prebacujemo interes je zapovjedniku da do noći stavi požar pod nadzor, dokad mogu zračne snage pomoći gasiti. Iako prve službene infomacije govore da kuće nisu ugrožene, od naših čitatelja doznajemo da je u miševcu. Požar se širi, a situaciju pogoršava snažan zapadni vetar. Ono što je dobro je da nema ozlijeđenih vatrogasaca. Ugašen je požar koji je u četvrtak popodne buknuo u vinovcu kod marine nedaleko od trogira u kojemu je izgorjelo pet hektara borove šume i makije, doznaje se u petak od vatrogasaca.

ciovo0 - Gorgonija.com
ciovo0 - Gorgonija.com from gorgonija.com
Požar se širi, a situaciju pogoršava snažan zapadni vetar. #chorwacja #trogir #pożarpożar w rejonie seget gornji jest zwalczany siłami lądowymi, gaśniczymi i powietrznymi. Požar na otvorenom prostoru kod imotskog na području vinjani gornji je u međuvremenu ugašen, a kod omiša na području duće je. Zasad nema saznanja što je uzrokovalo požar iako se neslužbeno sumnja na dotrajale električne instalacije. Podignute su sve vatrogasne snage s požar se širi na obližnjem brdu, a gori nisko rastinje, kao i deo šume. Na terenu ostaja še 30 gasilcev, ogenj je popolnoma požar, ki se je včeraj popoldne razplamtel v bližini hrvaškega mesta trogir, je omejen. Velika je površina, kako okrene vjetar tako plane i mi prebacujemo interes je zapovjedniku da do noći stavi požar pod nadzor, dokad mogu zračne snage pomoći gasiti. Požar je još uvijek aktivan, jedan dio snaga na terenu je zamijenjen novim snagama, rekao je tom ovo je možda najzahtjevniji požar sezone.

Ono što je dobro je da nema ozlijeđenih vatrogasaca.

Trenutno se s požarom bori više od 30 vatrogasaca, a zbog nepristupačnosti terena u pomoć su pristigle i zračne. Ugašen je požar koji je u četvrtak popodne buknuo u vinovcu kod marine nedaleko od trogira u kojemu je izgorjelo pet hektara borove šume i makije, doznaje se u petak od vatrogasaca. Požar se širi, a gore nisko raslinje i makija, kao i deo šume. Zasad nema saznanja što je uzrokovalo požar iako se neslužbeno sumnja na dotrajale električne instalacije. Požar koji je u ponedeljak ujutro buknuo u segetu gornjem kod trogira ponovo se aktivirao, a na terenu su vatrogasci i ponovo se razbuktao požar kod trogira, zatvoren put, kanaderi gase vatru! Zaustavljeno je širenje požara s južne strane i vatra više ne. Požar još uvijek nije ugašen ali je stavljen pod nadzor. Požar se postupno širi prema žednom. Požar je buknuo oko 11 sati te su u njegovu gašenju angažirani vatrogasci iz trogira, kaštela, solina i splita, rekli su vatrogasci. Požar pri trogirju še ni pogašen, a je pod nadzorom. Požar na otvorenom prostoru kod imotskog na području vinjani gornji je u međuvremenu ugašen, a kod omiša na području duće je. Ono što je dobro je da nema ozlijeđenih vatrogasaca. Požar se širi, a situaciju pogoršava snažan zapadni vetar.

Požar se širi, a gore nisko raslinje i makija, kao i deo šume. Istovremeno su izbila dva požara u splitu i jedan. Na terenu je preko 160 vatrogasaca, 50 vatrogasnih vozila te više kanadera, helikoptera i air tractora. Za sada nema informacija da su. Grom je zapalio požar na nepristupačnom području, pa je pomoć iz zraka bile prijeko.

Pożar w Chorwacji. Zdjęcia i nagrania z miejscowości Trogir
Pożar w Chorwacji. Zdjęcia i nagrania z miejscowości Trogir from ocdn.eu
Požar satima nakon izbijanja nije pod kontrolom. Jadranska magistrala kroz trogir je zatvorena za saobraćaj. Podignute su sve vatrogasne snage s požar se širi na obližnjem brdu, a gori nisko rastinje, kao i deo šume. Požar pri trogirju še ni pogašen, a je pod nadzorom. Za sada nema informacija da su. Požar još uvijek nije ugašen ali je stavljen pod nadzor. Zaustavljeno je širenje požara s južne strane i vatra više ne. Požar je još uvijek aktivan, jedan dio snaga na terenu je zamijenjen novim snagama, rekao je tom ovo je možda najzahtjevniji požar sezone.

Zasad nema saznanja što je uzrokovalo požar iako se neslužbeno sumnja na dotrajale električne instalacije.

Požar je lokaliziran u 15:45 sati, a ugašen u 19:00 sati. Ugašen je požar koji je u četvrtak popodne buknuo u vinovcu kod marine nedaleko od trogira u kojemu je izgorjelo pet hektara borove šume i makije, doznaje se u petak od vatrogasaca. Požar se širi, a gore nisko raslinje i makija, kao i deo šume. Za sada nema informacija da su. Velika je površina, kako okrene vjetar tako plane i mi prebacujemo interes je zapovjedniku da do noći stavi požar pod nadzor, dokad mogu zračne snage pomoći gasiti. Požar je buknuo oko 11 sati te su u njegovu gašenju angažirani vatrogasci iz trogira, kaštela, solina i splita, rekli su vatrogasci. Veliki požar kod trogira stavljen pod kontrolu. Vatra se približila magistralnom putu i kućama. 'slijedi najgore, gasit će pješaci s naprtnjačama'. Požar satima nakon izbijanja nije pod kontrolom. Ono što je dobro je da nema ozlijeđenih vatrogasaca. Na terenu je preko 160 vatrogasaca, 50 vatrogasnih vozila te više kanadera, helikoptera i air tractora. Požar se širi, a situaciju pogoršava snažan zapadni vetar.

Požar pri trogirju še ni pogašen, a je pod nadzorom. U pomoć vatrogascima poslana je i vojska. Požar i dalje nije pod kontrolom. Grom je zapalio požar na nepristupačnom području, pa je pomoć iz zraka bile prijeko. #chorwacja #trogir #pożarpożar w rejonie seget gornji jest zwalczany siłami lądowymi, gaśniczymi i powietrznymi.

Jutarnji list - Buknuo požar kod Trogira: Vatra prijeti kućama
Jutarnji list - Buknuo požar kod Trogira: Vatra prijeti kućama from static.jutarnji.hr
Zasad nema saznanja što je uzrokovalo požar iako se neslužbeno sumnja na dotrajale električne instalacije. Požar se postupno širi prema žednom. Za sada nema informacija da su ugrožene kuće koje se nalaze u blizini. Jadranska magistrala kroz trogir je zatvorena za saobraćaj. Požar pri trogirju še ni pogašen, a je pod nadzorom. Na terenu ostaja še 30 gasilcev, ogenj je popolnoma požar, ki se je včeraj popoldne razplamtel v bližini hrvaškega mesta trogir, je omejen. Ono što je dobro je da nema ozlijeđenih vatrogasaca. Požar kod trogira nije pod kontrolom, vatrogasci će se boriti cijelu noć:

Požar je buknuo oko 11 sati te su u njegovu gašenju angažirani vatrogasci iz trogira, kaštela, solina i splita, rekli su vatrogasci.

Požar se širi, a situaciju pogoršava snažan zapadni vetar. Dim i vatra koja se noću savršeno vidjela uznemirili su goste na trogirskoj rivijeri, ali dolaskom dana situacija izgleda puno bolja. Jadranska magistrala kroz trogir je zatvorena za saobraćaj. Požar koji je u ponedeljak ujutro buknuo u segetu gornjem kod trogira ponovo se aktivirao, a na terenu su vatrogasci i ponovo se razbuktao požar kod trogira, zatvoren put, kanaderi gase vatru! Požar i dalje nije pod kontrolom. Yoda krenuo na tečaj osposobljavanja za potražnog psa svi znamo da potražni pas i njegov vodič spašavaju. Za sada nema informacija da su. Trenutno se s požarom bori više od 30 vatrogasaca, a zbog nepristupačnosti terena u pomoć su pristigle i zračne. 'slijedi najgore, gasit će pješaci s naprtnjačama'. Požar još uvijek nije ugašen ali je stavljen pod nadzor. Podignute su sve vatrogasne snage s požar se širi na obližnjem brdu, a gori nisko rastinje, kao i deo šume. Na terenu je preko 160 vatrogasaca, 50 vatrogasnih vozila te više kanadera, helikoptera i air tractora. Požar još nije pod kontrolom.

Požar još nije pod kontrolom trogir. Jak dowiadujemy się z centrum operacji.